Maillots Pavlova

Contactgegevens

Churchilllaan 246

2900 Schoten

info@maillots-pavlova.com

035001318

https://www.maillots-pavlova.com

Over Maillots Pavlova

Reeds meer dan 70 jaar is Maillots Pavlova een begrip in de wereld van dans, theater en beweging. Ooit begonnen als eenvoudige kousenbreister voor stoeten, zijn wij nu reeds aan de 4de generatie toe.

Wij zijn uitgegroeid tot een gespecialiseerd atelier waar elke vorm van dans en show zijn gading vindt.

Met een open oog voor vernieuwing maar met een constante zorg voor kwaliteit en persoonlijke inbreng, helpen wij onze klanten op weg naar een geslaagde performance.

MAATWERK:

Een wedstrijd, recital, show, kuhr,… voor de boeg? Laat uw kostuum het minste van uw zorgen zijn. Naar maat gemaakt, volledig volgens uw specifieke wensen en budget… Solo, duo, team of volledige bezetting. Volgens uw of ons ontwerp. U vraagt wij maken! Onze getalenteerde styliste en vakkundig personeel staan u met raad en daad bij, van ontwerp tot eindresultaat. Bovendien verzekert het gebruik van de beste materialen u een jarenlang plezier.

DANSKLAS EN OUTFITS:

Naast een steeds wisselend assortiment “ huisgemaakte “ danspakken, turnpakken, schaatskleedjes, maillots, toppen, shortjes en meer vindt u in onze winkel ook een zeer ruim aanbod schoenen voor uiteenlopende disciplines. Ook hebben wij een wijde keuze aan accessoires zoals schmink, haaropmaak, geschenkartikelen,… Wij zijn erkend verdeler van Merlet, So Dança, Temps Dance, Gaynor Minden, Russian Pointe, Werner Kern, Rumpf, Danz Arte, Primavera, Dance Distribution, Intermezzo, Bleyer,…

Ook wie nog een stapje verder wil, kan bij ons terecht. Hoeden, maskers, dierenkoppen, toneelattributen, publiciteitsstunts,… Daag ons uit!