Mediamarkt Schoten

Contactgegevens

Bredabaan 1305

2900 Schoten

mm.schoten.info@mediamarkt.be

+32 3 680 27 40

https://www.mediamarkt.be/nl/

Over Mediamarkt Schoten

Rekening houden met de doelen, verlangens en noden van onze klanten, leveranciers en last but not least, onze medewerkers maakt integraal deel uit van de identiteit van MediaMarkt. Daarom maakt het zinnetje “mensen staan centraal” een belangrijk deel uit van onze filosofie. MediaMarkt geeft haar werknemers alle vrijheid om ideeën uit te werken en laat hen zelfstandig initiatieven nemen.

Wij werken vanuit het decentrale principe. Iedere MediaMarkt is een onafhankelijke N.V.. In elke winkel heerst dan ook een sterk “wij”-gevoel. Een groot team dat niet enkel oog heeft voor prestaties maar ook voor behaalde successen van het individu én het team. Uiteraard werkt het enthousiasme van het personeel aanstekelijk op de klanten die op die manier maar al te graag loyaal blijven aan MediaMarkt.

Wij bij MediaMarkt leiden ons personeel ook verder op zodat ze zich verder kunnen ontplooien. De werknemers groeien dus mee met het bedrijf. Er wordt dan ook voornamelijk gerekruteerd binnen MediaMarkt voor leidinggevende functies.