Praktijk Lesley Kalkhoven

Contactgegevens

Lariksdreef x

2900 Schoten

lesley_kalkhoven@outlook.com

0493444455

https://www.lesleykalkhoven.be/

Wij aanvaarden de Schotense genietbon

Over Praktijk Lesley Kalkhoven

Integratieve psychotherapie & Relatietherapie. i.o.

In mijn praktijk kan je terecht voor ondersteuning, hulp en begeleiding. Dit kan gaan omtrent angsten, twijfels, verdriet en bedenkingen. Door tijd en aandacht te schenken aan wat er in je leeft werken we aan veerkracht en persoonlijke groei.

Ik tracht een veilige plek te creëren waarin jij op jouw tempo jouw verhaal kan vertellen. Ik heb geen oordelen klaar, maar probeer me in te leven in jouw beweegredenen, gevoelens en verlangens. Dit met de nodige betrokkenheid en in alle vertrouwen. Mijn prioriteit is dat je je veilig en begrepen voelt. We vertrekken vanuit het huidige moment en onderzoeken wat jij nodig hebt: inzichten, praktische tips, innerlijke kracht of simpelweg een plek om tot rust te komen.

Mijn aanpak is direct en concreet. Ik hou niet van rond de situatie heen te gaan, want dit helpt jou ook niet verder! Ik ben een gevoelsmens, empathisch en spontaan. No-nonsense, maar altijd met respect en mildheid.

Ik geef integratieve therapie. Als therapeute (i.o.) in de Interactionele Vormgeving (I.V.) probeer ik vanuit de verschillende therapeutische stromingen de beste aanpak te zoeken die voor jouw het beste werkt. Ik blijf mezelf bijscholen, doe intervisies en blijf in supervisie om de kwaliteit te blijven bewaren. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging V.V.T.I.V.

Neem ook zeker een kijkje op mijn instagram profiel: Praktijk.LK

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Groetjes 😉