Het Culinair Dorp! Schoten Geniet!

Van 10 tot 12 september verandert het Marktplein van Schoten in een Culinair Dorp. Het wordt een gezellige plek met heel wat lekkers van lokale, Schotense horeca-zaken. Altijd al eens willen proeven van Den Burger van Schoten? Dat doe je op het Culinair Dorp tijdens Schoten Geniet!

Tijdens Schoten Geniet! is er ontzettend veel te beleven. Nu het feest er stilaan aankomt, stellen we je graag voor aan alle verschillende elementen waarvan je kan genieten tijdens 10, 11 en 12 september.

Op het mooie Markptlein van Schoten zal niet enkel het podium met artiesten staan, maar ook een aantal food-standjes waar de lokale horeca je laat proeven van een selectie van hun heerlijke gerechtjes. Elk kraampje zal een paar kleine gerechten aanbieden, zodat je niet hoeft te kiezen: je kan van alles proeven! Ook Den Burger van Schoten zal aanwezig zijn op het Culinair Dorp, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

Om alles coronaproof te houden, zullen er tafels en banken voorzien zijn. We willen iedereen vragen om altijd te gaan zitten om te eten, met maximum 8 personen per bubbel. Haal je eten af bij een van de eetstandjes rond het Marktplein, en ga aan tafel zitten met je vrienden of familie om te genieten van het eten. We verzekeren je dat het de moeite waard zal zijn!

Wat hoop jij dat er te eten zal zijn tijdens Schoten Geniet!?