Schoten Geniet! Van 10 tot 12 september

Het is zover! In september vieren we dat Schoten de gemeente bij uitstek is om te genieten. Dat doen we met optredens van bekende en lokale artiesten, heerlijke hapjes in het culinair dorp op het Marktplein, de bekende Fashiondays met acties en kortingen, een modeshow en meer! 

Neem je agenda er alvast bij, want het weekend van 10 tot en met 12 september is er héél veel te doen in Schoten. Of je nu kiest voor shoppen, eten, muziek of gewoon gezelligheid, voor iedereen is er iets te doen.

Fashiondays

Geniet van acties en kortingen, maar ook van een spetterende modeshow van de lokale kledingwinkels. Op vrijdag 10 september vanaf 17u geniet je van de laatste stukken van de kledingwinkels van Schoten, en gedurende het hele weekend ontdek je niet enkel de winkels uit de Paalstraat zelf, maar handelaars vanuit heel Schoten! Veel winkels zullen ook speciale acties doen en kortingen geven, dus kom zeker langs!

Culinair dorp

Ontdek wat de Schotense horeca te bieden heeft in het culinair dorp op het Marktplein. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag zal je er terecht kunnen voor kleine gerechtjes van je favoriete restaurants! Mix en match, en proef van alles. We vragen wel om de regels van de horeca te volgen, maar er zullen voldoende tafels voorzien zijn zodat iedereen per bubbel van 8 personen gezellig kan genieten van de hapjes aan tafel!

Kinderdorp

Op zaterdag en zondag zijn ook de kinderen aan de beurt! Kom langs op het kinderdorp voor allerlei animatie speciaal voor de kleinsten: kindergrime, ballonnen plooien, circusworkshop, houten speelgoed, steltenlopers, jongleur, een clown, een kinderdisco … Kortom: je zal je niet vervelen!

Muziek

Er zal sfeer zijn! Op zaterdag en zondag zullen lokale verenigingen hun kunsten kunnen tonen op het podium op het Marktplein. Zaterdag zijn er ook optredens van De Wit & Koo, The Pick Hardo bros Trio met Jana Valck en Milo, Cheap Thrills en DJ F.R.A.N.K., en zondag kan je genieten van een optreden van Luc Caals.

Volg alles via sociale media en Radio Park FM

Opdat je zeker niets hoeft te missen van dit sensationele weekend, kan je alles het hele weekend live volgen op Radio Park FM. Zij zullen hun uitzending live doen vanop het Marktplein! Volg ons zeker ook op Facebook en Instagram @genietvanschoten.